چندین تیم پزشکی ایالات متحد آمریکا و چین در حال حاضر روشی نوین مبتنی بر ژندرمانی را برای مداوای کودکان مبتلا به ناشنوایی ارثی در پیش گرفتهاند که نتایج آن بسیار امیدبخش بوده است.
به گزارش فرانسپرس، اگر چه این روش درمانی هم اکنون تنها روی تعداد کمی از بیماران در حال آزمایش شدن است، اما نتایج حاصل از آن حکایت از دستیابی به یک پیشرفت بسیار بزرگ در درمان ناشنوایی مادرزادی کودکان دارد.
بر اساس، اعلام بیمارستان کودکان فیلادلفیا در ایالات متحده، پسربچهای ۱۱ ساله که در بدو تولد دچار ناشنوایی شدید بود، پس از طی کردن این دوره درمانی برای نخستین بار موفق به شنیدن شد.
مدیر تحقیقات بالینی در بخش گوش و حلق و بینی این بیمارستان میگوید “ژندرمانی صورت گرفته روی این پسر بچه، با هدف اصلاح ناهنجاری نادر ژنی که عامل ناشنوایی در وی بود، انجام شده است”.
او افزدوهاست که تقریباً چهار ماه پس از عمل جراحی صورت گرفته روی بیمار یاد شده در ماه اکتبر، شنوایی کودک اکنون به حدی بهبود یافته که تنها دچار اختلال کمشنوایی خفیف تا متوسط است.
محققان از ایالات متحده و چین چند ماه پیش در یک کارآزمایی بالینی مشترک، روش ژندرمانی جدیدی را برای درمان ناشنوایی ارثی آزمایش کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که این روش در ۵ کودک از ۶ کودک شرکتکننده، شنوایی را به طور قابل توجهی بهبود بخشید.