آصف درانی: بیش‌تر اعضای تی‌تی‌پی حملات‌شان را در خاک افغانستان طرح‌ریزی می‌کنند

آصف درانی، نماینده‌ی ویژه‌ی پاکستان در امور افغانستان باتوجه به افزایش حملات انتحاری و حملات شبه‌نظامیان تی‌تی‌پی در این کشور به تازه‌گی گفته است که حملات‌ بیش‌تر اعضای تی‌تی‌پی‌ بر نظامیان این کشور در خاک افغانستان زیر سلطه‌ی گروه طالبان طرح‌ریزی می‌شوند.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان روز چهارشنبه، ۵ ثو، در یک نشست بین‌المللی یک روزه تحت نام «پاکستان در چشم‌انداز ژئوپلیتیک در حال ظهور» این اظهارات را مطرح کرده‌است. در این نشست که از سوی موسسه‌ی مطالعات استراتژیک اسلام‌آباد (آی‌اس‌اس‌آی) و موسسه‌ی آلمانی «فردریش‌ ایبرت» دایر شده بود، درانی گفت که پاکستان از نظر اقتصادی و امنیت بیش‌تر از سه جنگی که با هند داشت، از سوی افغانستان متضرر شده‌است.

درانی افزود که در جریان دو دهه‌ی گذشته جنگ با تروریسم جان بیش از ۸۰ هزار پاکستانی را گرفته و این روند هم‌چنان ادامه دارد.

او اضافه کرده است که پس از قدرت‌گیری گروه طالبان حملات تحریک طالبان پاکستانی به مناطق مرزی پاکستان ۶۵ درصد و حملات انتحاری ۵۰۰ درصد افزایش پیدا کرده‌است.

درانی هم‌چنان از مشارکت شهروندان افغانستان در جنگ علیه نیروهای پاکستانی به عنوان امر نگران‌کننده یاد کرده‌است.

نماینده‌ی ویژه‌ی پاکستان گفته است که پس از خروج نیروهای خارجی این امید وجود داشت که صلح در افغانستان سبب شود تا صلح در منطقه فراهم گردد، اما چنین انتظاراتی کوتاه‎مدت بود.

پیش از این نیز اسلام‌آباد بارها ادعا کرده بود که پس از تسلط دوباره‌ی گروه طالبان بر افغانستان، حملات شبه‌نظامیان بر نیروهای امنیتی پاکستان به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا کرده‌است.

درانی این صحبت‌ها را در حالی مطرح کرده است که روز گذشته اسلام‌آباد و تهران در یک بیانه‌ی مشترک گفته‌اند که وجود و فعالیت‌ سازمان‌های تروریستی در افغانستان تهدید جدی برای منطقه است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://paigah-news.com/?p=11949

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

آخرین اخبار

‏ جبهه مقاومت ملی: پذیرش اعتبار نامه سفیر طالبان توسط چین اسفناک و بی احترامی به انتخاب مردم افغانستان است